Μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ μεταφορές μετακομίσεις
Date: 24.03.2018 |neaegnatia | Ανακοινώσεις Μεταφορικής

Ανέκαθεν το θαλάσσιο και το χερσαίο εμπόριο αποτελούσαν δυναμικούς κλάδους της παγκόσμιας οικονομίας. Μέσω αυτών, γίνεται όχι μόνο διακίνηση αγαθών αλλα αναπτύσσονται και οι εμπορικές συναλλαγές. Η ανάπτυξη του εμπορίου ως γενική έννοια, η παγκοσμοιοποίηση των αγορών αλλα και η διεύρυνση των ίδιων καθώς και η συνεργασία/διασυνδεση με τις υπόλοιπες χώρες της μεσογείου καθιστούν ολοένα και πιο σημαντικό το ρόλο που παίζουν οι μεταφορές. Μέσα σε αυτο το σύνθετο περιβάλλον φάρος των μεταφορών αποτελλεί η συνδυασμένη μεταφορά.
Για την κατανόηση αυτης της συμβολής θα ηταν δόκιμο να δώσουμε εναν ορισμο. Τι ειναι λοιπόν η συνδυασμένη μεταφορά προιόντων? Η συνδυασμένη μεταφορά ειναι μία μορφή μεταφοράς κατα την οποία η άφηξη των προιόντων στον τελικό προορισμό τους γίνεται  με τη χρήση δύο ή περισσότερων τρόπων μεταφοράς. Η χρηση αυτού του τρόπου μεταφοράς γίνεται για διάφορους λόγους και αποτελεί σχετικά νέο κομμάτι της πολιτικής της Ε.Ε. Οι συνδυασμένες μεταφορές στοχεύουν στηνη ισορροπημένη και όσο το δυνατόην πιο αποδοτική χρήση της μεταφορικής δυναμικότητας σε όλα τα κομμάτια της: μέσα, εξοπλισμό, υποδομή αλλά και τη διαχείρησή τους.

Η αλυσίδα των συνδυασμένων μεταφορών συγκροτείται απο πέντε κρίκους. Στον πρώτο κρίκο έχουμε τη μεταφορά απο τον πελάτη στον τερματικό σταθμό. Αυτο το κομμάτι γίνεται συνήθως οδικά. Στη συνέχεια έχουμε την προετοιμασία και τη μεταφόρτωση του φορτίου. Το επόμενο κομμάτι ειναι είτε η σιδηροδρομική μεταφορά, είτε η εσωτερική ναυσιπλοία, είτε η θαλάσσια μεταφορά. Στον τερματικό σταθμό αυτών των μέσων το φπορτίο μεταφορτώνεται για να μεταφερθεί οδικώς στον τελικό παραλήπτη.
Με λίγα λόγια οι συνδυσμένες μεταφορές, εκτός των άλλων, λειτουργούν και επικουρικά στους άλλους τρόπους μεταφοράς για την επίτευξη των στόχων τους.

Summary
ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Article Name
ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Description
Τι είναι και πως μπορείτε να πραγματοποιείστε μια συνδυασμένη μεταφορά. Τι μπορείτε να κερδίσετε με μια συνδυασμένη μεταφορά. Πως μπορείτε να μειώσετε το κόστος με μια συνδυασμένη μεταφορά. Μια φθηνή μεταφορά για μετακόμιση η μια φθηνή λύση στην μεταφορά εμπορευμάτων.
Author
Publisher Name
ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ
Publisher Logo

Comments are closed.