ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΒΑΛΑ

μετακόμιση μετακομίσεις καβάλα Θεσσαλονίκη Αθήνα

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

H Μεταφορική Εταιρία Νέα Εγνατία που ειδικεύεται στη ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ, διαθέτει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει και τα εξειδικευμένα μηχανήματα τα οποία μπορεί να διαθέσει η εταιρεία ( αυτοκίνητα , Κλαρκ  ανυψωτικά μηχανήματα) σας εξασφαλίζουν μια ασφαλή και γρήγορη μετακόμιση της οικοσκευής σας από/προς τη Καβάλα

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με μια μετακόμιση και το σκεπτικό της ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. σε αυτή διαβάστε τα παρακάτω.

Τηλέφωνα και τρόποι επικοινωνίας για μετακόμιση

Εφόσον ψάχνεται γρήγορα ένα τηλέφωνο για ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ από/προς ΚΑΒΑΛΑ καλέστε και επικοινωνήστε με την ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ στο 2510250398 ή 2510247171 ή απευθυνθείτε στο [email protected] .

Ασφάλεια στη μετακόμιση

Στόχος μας είναι η προστασία των μεταφερόμενων ειδών κατά την μετακόμιση σας. Εάν μας ζητηθεί με επιπλέον κόστος μπορούν να συσκευαστούν τα προϊόντα σας κατάλληλα  έτσι ώστε να έχετε ασφαλέστερη μεταφορά των προϊόντων σας.  Αποτέλεσμα είναι να εξασφαλίζουμε στον πελάτη μετακόμιση με τις καλύτερες συνθήκες για την ασφάλεια των αντικειμένων του, με συνέπεια και άνεση, απαλλαγμένη από ταλαιπωρία, κούραση και άγχος για τον ίδιο.

μετακόμιση καβάλα Αθήνα

Πολλαπλές υπηρεσίες στη μετακόμιση

Κάποιες από τις υπηρεσίες τις οποίες μπορούν να διατεθούν στον πελάτη στις μετακομίσεις ΚΑΒΑΛΑ, είναι οι παρακάτω:

  1. Συλλογή και συσκευασία υαλικών, ειδών κουζίνας, μικροαντικειμένων, βιβλίων, ρούχων
  2. Αποσυσκευασία όλων των ανωτέρω
  3. Αποσύνδεση-σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
  4. Συσκευασία λοιπού οικιακού εξοπλισμού
  5. Αποσυναρμολόγηση-συσκευασία-συναρμολόγηση επίπλων

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Όπως έχουμε αναφέρει σε πολλά άρθρα στο Blog μας η μετακόμιση μιας οικοσκευή όπως οποιαδήποτε μεταφορά μπορεί να γίνει μια περίπλοκη υπόθεση. Σε μια ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ από ΚΑΒΑΛΑ προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για παράδειγμα στόχος δεν είναι μόνο η χαμηλότερη τιμή καθώς εάν στηριχτούμε σε κάποιο “μη γνώστη” ή σε κάποιον ασυνεπή επαγγελματία μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα του τύπου :

  • Σπασμένα αντικείμενα κατά τη μετακόμιση
  • Ασυνέπεια στην ώρα παράδοσης
  • Ασυνέπεια για τις συμφωνηθέντες υπηρεσίες
  • Τελικά μεγαλύτερο κόστος στη ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Μια Σύγχρονη ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ από/προς ΚΑΒΑΛΑ

Ζητάμε σχεδόν πάντα από τους πελάτες μας να μας στείλουν σε ένα email τις απαιτήσεις τους έτσι όχι μόνο να είμαστε εμείς διασφαλισμένοι για πιθανόν περισσότερα αντικείμενα, αλλά κυρίως σε μια μετακόμιση θέλουμε να είστε εσείς προστατευμένοι έτσι ώστε να έχετε ασφάλεια καθώς όλη η συνομιλία μας θα είναι σε email και θα έχετε διασφαλίσει όλες τις υποχρεώσεις μας καθώς και θα έχει προκαθοριστεί γραπτά η τιμή της μετακόμισης.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΒΑΛΑ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΥ?

Η πρώτη ερώτηση που γίνεται πάντα στην εταιρεία μας είναι εάν πραγματοποιούμε μετακομίσεις και αν ναι από πιο μέρος πραγματοποιούμε και ποια μέρη γενικότερα εξυπηρετούμε. Για να δώσουμε μια πιο συγκεκριμένη απάντηση πραγματοποιούμε μετακομίσεις, από όλο το νομό Καβάλας προς όλες τις πόλεις της Ελλάδος , και από όλες τις πόλεις της Ελλάδος προς τη ΚΑΒΑΛΑ.

Και πως γίνεται η μετακόμιση?

Σε μια μετακόμιση θέλουμε να σας δώσουμε την καλύτερη οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις απαιτήσεις που θα μας προσδιορίσετε. Για παράδειγμα μπορεί να σας δώσουμε 2 τιμές η μία να είναι για μετακόμιση με ναυλωμένο αυτοκίνητο εξολοκλήρου για εσάς και η 2η περίπτωση να είναι με μεταφόρτωση των πραγμάτων στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα ανάλογα με τον προορισμό εφόσον είναι πιο οικονομικό για εσάς (στη Θεσσαλονίκη οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ίσως το πιο σύγχρονο κτίριο μεταφορών στην Ελλάδα). Γενικότερα κάθε λύση που θα σας δώσουμε θα εξαρτηθεί από της ανάγκες που θα οριοθετήσετε εσείς για τη μετακόμιση.

Συσκευασία στη Μετακόμιση

 

Παραπάνω σας δείχνουμε ένα βίντεο για το πως πρέπει να γίνεται η συσκευασία κατά τη μετακόμιση. Η συσκευασία όσο περιττό έξοδο και εάν φαίνεται στην πραγματικότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία και ενέργειες  σε μια μετακόμιση. Σκεφτείτε ότι θέλετε να κάνετε μια μετακόμιση από Καβάλα σε Αθήνα. Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να σας υποσχεθεί ότι εάν έχετε ασυσκεύαστα τα πράγματα σας θα φτάσουν σώα και αβλαβή στον προορισμό τους. Όσο καλός επαγγελματίας και εάν είναι κάποιος και όσο καλά και εάν τοποθετήσει τα πράγματα σας στο αυτοκίνητο του, δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα γίνει πίσω στην ρυμούλκα του. Εκεί είναι που έρχεται η συσκευασία και “σώζει ζωές” . Με μια καλή συσκευασία μπορεί κάποιος να γλιτώσει μια ζημιά. Έτσι δίνοντας 40 με 50 ευρώ για υλικά συσκευασίας ( για ένα κανονικό σπίτι ) μπορείτε να αποφύγετε ζημιές που θα είναι κατά πάρα πολύ πολλαπλάσιες (σε μια μετακόμιση μια ζημιά εάν συμβεί , πράγμα μη θεμιτό , λογικά θα στοιχίζει τουλάχιστον πάνω από 100 ευρώ  . Ακόμη ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι σε μια μετακόμιση, οι ζημιές καλύπτονται από μεταφορικές εταιρείες μόνο εάν η συσκευασία είναι σωστή καθώς και αυτές με την σειρά τους αποζημιώνονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες μόνο σε περίπτωση που η συσκευασία είναι σωστή.

Θέλουν όλες οι μεταφορές – μετακομίσεις συσκευασία?

Μια απλή απάντηση θα ήταν όχι. Για παράδειγμα σε μια μετακόμιση Καβάλα Θεσσαλονίκη όπου θα υπήρχε μετακόμιση μόνο ενός κρεβατιού μιας ντουλάπας, ενός κρεβατιού και μη εύθραυστων αντικειμένων γενικότερα με μια σωστή τοποθέτηση επάνω στο φορτηγό δεν θα υπήρχε κίνδυνος για ζημιά. Στην ίδια περίπτωση αντικειμένων όμως σε μετακόμιση ΚΑΒΑΛΑ ΑΘΗΝΑ δε θα ίσχυε κάτι ανάλογο και η συσκευασία είναι επιβεβλημένη υπόθεση καθώς επειδή το ταξίδι είναι πολύ μεγάλο σε χρόνο και σε χιλιόμετρα αυξάνονται οι πιθανότητες για ζημίες.

Συσκευασία από την ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε.

Στη ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες συσκευασία (και προμήθειας των υλικών αλλά και συσκευασίας των πραγμάτων) σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε ειδοποίηση νωρίτερα για αυτή την απαίτηση έτσι ώστε να έρθουμε να ελέγξουμε τα πράγματα που θέλουνε συσκευασία και έτσι να επιλέξουμε τα κατάλληλα και σε ποσότητα αλλά και σε είδος υλικά συσκευασίας.

μετακομίσεις καβάλα Αθήνα Θεσσαλονίκη

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΒΑΛΑ

Εάν θέλετε η μετακόμιση σας να γίνει με συνέπεια, ασφάλεια και οικονομία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας δώσουμε δωρεάν μια προσφορά. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για μετακόμιση στη Καβάλα είναι 2510247171 ή 2510 250398 ή θα μας βρείτε στο mail [email protected] . Για μετακομίσεις σε νησιά ο χρόνος απάντησης είναι αναγκαστικά μεγαλύτερος καθώς για να βρούμε την καλύτερη τιμή για εσάς πρέπει να συνεργαστούμε με μεταφορικές εταιρείες οι οποίες πάνε στο νησί που θέλετε και καθυστερούν στην απάντηση.

 

 

Summary
Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα - Καβάλα
Article Name
Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα - Καβάλα
Description
Άρθρο για μεταφορές και μετακομίσεις σε καβάλα Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Author