Μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ μεταφορές μετακομίσεις
Date: 16.01.2019 |neaegnatia | Ανακοινώσεις Μεταφορικής

Πολλές φορές μας παίρνουν τηλέφωνο και αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση για μεταφορά – μετακόμιση μεταξύ των πόλεων Καβάλας και Θεσσαλονίκης. Η ιδιομορφία που έχει αυτή η μεταφορά Καβάλα – Θεσσαλονίκη είναι ότι πολλές φορές μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα φορτοταξί για να πραγματοποιήσει τις μεταφορές και τις μετακομίσεις την ίδια μέρα.

Αυτό που θα ερευνήσουμε όμως στο παρών άρθρο είναι εάν συμφέρει και πότε συμφέρει να χρησιμοποιήσετε ένα φορτοταξί μόνο για εσάς.

Γενικά οι μεταφορικές εταιρείες

Οι μεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα είναι πάρα πολλές αλλά η μεγάλη ποσότητα δεν δίνει και την κατάλληλη ποιότητα στην μεταφορά καθώς οι περισσότερες δεν έχουν ούτε τις υποδομές αλλά ούτε και το κατάλληλο προσωπικό για να πραγματοποιήσουν μια μεταφορά ή μια μετακόμιση που όσο εύκολη και εάν φαίνεται είναι πολύ δύσκολη υπόθεση.

Οι περισσότερες μεταφορικές εταιρείες δεν έχουν καν δικά τους φορτοταξί (δηλαδή τα οχήματα τα οποία βάση νόμου μπορούν μόνο να μεταφέρουν μεγάλα εμπορεύματα ή οικοσκευές / μετακομίσεις) αλλά δουλεύουν με την βοήθεια συνεργαζόμενων φορτοταξί.

Εκεί κυρίως έγκειται η διαφορά μιας μεγάλης μεταφορικής εταιρείας με μια μικρή μεταφορική. Η μεγάλη μεταφορική εταιρεία έχοντας ιδιόκτητα φορτηγά (είτε επικαθήμενα είτε συρόμενα είτε φορτοταξί ) μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε είδους ανάγκες σας όσα πράγματα και εάν θέλετε να μεταφέρετε από όποιο σημείο της ελληνικής επικράτειας.

Συμφέρει η μεταφορά Καβάλα Θεσσαλονίκη με φορτοταξί;

μεταφορά οικοσκευής Καβάλα συσκευασία

Η λύση ενός φορτηγού φορτοταξί μόνο για εσάς ενδείκνυται εάν τα πράγματά σας είναι πολλά ή εάν τα πράγματα σας είναι μεγάλης αξίας και δεν θέλετε να ταξιδέψουν μαζί με άλλα πράγματα. Επίσης εάν τα αντικείμενα προς μεταφορά (είτε παλέτες είτε οικοσκευή) θέλετε να ανέβουν σε κάποιο όροφο επειδή το κατάστημα ή το διαμέρισμα βρίσκεται εκεί πολλές φορές και πάλι είναι προτιμότερο αλλά και φθηνότερο να χρησιμοποιήσετε φορτοταξί από Καβάλα για Θεσσαλονίκη. Τέλος άλλη μια περίπτωση είναι εάν ο χώρος που θέλετε να μεταφέρεται τα είδη σας είναι σε κάποια δύσβατη περιοχή (π.χ. Φίλυρο) ή σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή από το γενικότερο κέντρο της Θεσσαλονίκης (π.χ. άνω πυλαία).

Πότε σας συμφέρει η μεταφορά Καβάλα Θεσσαλονίκη με συνδυασμένη μεταφορά

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση σας συμφέρει να κάνετε μια συνδυασμένη μετακόμιση  μαζί με άλλα αντικείμενα από άλλους πελάτες που είτε έχει βρει η μεταφορική εταιρεία  για εσάς είτε έχετε εσείς συνεννοηθεί για να μειώσετε την τιμή της μεταφοράς (π.χ. 2 φοιτητές που συνεννοούνται για να πραγματοποιήσουν μια μεταφορά στην ίδια πόλη).

Ελπίζουμε με το παρών άρθρο να καλύψαμε όλες τις ανάγκες σας , εάν αυτό πάλι δεν κατέστη δυνατόν τότε η μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. παραμένει στη διάθεση σας στα τηλέφωνα που μπορείτε να βρείτε στις καρτέλες επικοινωνίας για να σας ενημερώσει.

Χρησιμοποίηση ανυψωτικού στη Μετακόμιση

ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμιση Καβάλα

Τα ανυψωτικά μηχανήματα δεν είναι πάντα απαραίτητα σε όλες τις μεταφορές. Επίσης ένα ανυψωτικό μηχάνημα μπορεί πολλές φορές να μην βοηθάει σε μια μετακόμιση.

  1. Περιπτώσεις που το ανυψωτικό μηχάνημα δεν μπορεί να στηθεί σε μια περιοχή σε μια μετακόμιση είναι η παρακάτω:
  2. σε περιπτώσεις που το διαμέρισμα είναι σε διαφορετική πλευρά από αυτή του δρόμου,
  3. σε περιπτώσεις που η αυλή του σπιτιού είναι μεγάλη και δεν μπορεί να προσεγγιστεί από το ανυψωτικό
  4. τέλος σε περιπτώσεις που  παρότι μπορεί να στηθεί ανυψωτικό μηχάνημα δεν ωφελεί καθώς τα έπιπλα δεν μπορούν να περάσουν στα δωμάτια λόγου του πλάτους παραθύρων και πορτών.

Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τις πόλεις της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης τα πράγματα ειναι πιο περίπλοκα.

Στην Καβάλα λόγο της μεγάλης κλίσης που έχουν οι δρόμοι είναι σε πολλές περιπτώσεις δύσκολο να στηθεί ανυψωτικό μηχάνημα. Σε μετακόμιση στη Καβάλα επίσης η χρήση ανυψωτικού είναι δύσκολη καθώς δεν μπορεί να στηθεί πολλές φορές λόγω της στενότητας των δρόμων.

Στη Θεσσαλονίκη η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι χρειάζεται να βρεθεί πάρκινγκ κοντά στην πολυκατοικία πράγμα που είναι δύσκολο ιδιαιτέρα στο κέντρο της πόλης που η κίνηση είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Τέλος και στις 2 πόλεις υπάρχει ιστορικό σημείο με σπίτια (Παναγία Καβάλας και παλιά πόλη Θεσσαλονίκης) όπου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανυψωτικό μηχάνημα σε μεγάλο μέρος τους.

Μετακόμιση Καβάλα Θεσσαλονίκη

Σε μια μετακόμιση Καβάλα Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε πολλές εταιρείες που θα σας εξυπηρετήσουν αλλά λόγω της ιδιομορφίας που παρουσιάζουν οι 2 πόλεις θέλει μεγάλη προσοχή στην επιλογή της εταιρείας.

Το πιο βασικό κριτήριο για την σωστή σας εξυπηρέτηση είναι η μεταφορική εταιρεία με την οποία θα συνεργαστείτε να σας δώσει όλες τις παραμέτρους τις μεταφοράς και να σας αναλύσει την μεταφορά /μετακόμιση ακόμα και για τα πιο δύσκολα σημεία της.

Όπως έχουμε ξαναπεί είναι σημαντικό η επικοινωνία να γίνεται μέσω mail έτσι ώστε και οι 2 πλευρές να είναι κατοχυρωμένες.

Μια μετακόμιση Καβάλα Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι από πολύ εύκολη έως πολύ δύσκολη υπόθεση.

Summary
ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Article Name
ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Description
Πολλές φορές μας παίρνουν τηλέφωνο και αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση για μεταφορά - μετακόμιση μεταξύ των πόλεων Καβάλας και Θεσσαλονίκης. Η ιδιομορφία που έχει αυτή η μεταφορά Καβάλα - Θεσσαλονίκη είναι ότι πολλές φορές μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα φορτοταξί για να πραγματοποιήσει την μεταφορά την ίδια μέρα.
Author
Publisher Name
ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε.
Publisher Logo

Comments are closed.