Ποία είναι τα κριτήρια για να επιλέξει ένας επαγγελματίας μια μεταφορική εταιρεία; Αρκεί μια χαμηλή τιμή και παράδοση στην έδρα να είναι τα κριτήρια για την επιλογή μιας μεταφορική εταιρείας;

Η απάντηση μας είναι και φυσικά οχι και παρακάτω θα εξηγήσουμε τους λόγους που το υποστηρίζουμε αυτό.

Φυσικά η τιμή και πόσο μάλλον στις μέρες μας παίζει ρόλο στην επιλογή οποιοσδήποτε αγαθού αλλά και υπηρεσίας, αλλά προσοχή γιατί μια έκπτωση σε τιμή ίσως έχει και έκπτωση σε ποιότητα υπηρεσίας. Η χαμηλή τιμή πολλές φορές κρύβει και κινδύνους μη σωστής εξυπηρέτησης καθώς μπορεί το προϊόν σας ενώ είναι έτοιμο για μεταφορά να μην μεταφερθεί γιατί θα επιλεχθεί ένα άλλο με υψηλότερη μεταφορική αξία.

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας για την επιλογή μεταφορική εταιρείας είναι η φερεγγυότητα που έχει ως προς τις αντικαταβολές. Με αυτό εννοούμε ότι μπορεί κάποια μη φερέγγυα μεταφορική εταιρεία να αργήσει να παραδώσει η ακόμη και να μη παραδώσει την αντικαταβολή που εσείς θα καταβάλετε. Έτσι θα έχετε μεγάλο πρόβλημα το οποίο μετέπειτα θα μπορείτε να το λύσετε μόνο στα δικαστήρια.

Τέλος ένας παράγοντας που πρέπει να προσέξετε είναι το πόσο συχνά μια μεταφορική εταιρεία μεταφέρει προϊόντα προς έναν συγκεκριμένο προορισμό. Για παράδειγμα το προϊόν σας θα φτάσει πιο γρήγορα αν χρησιμοποιήσετε μια μεταφορική εταιρεία που μεταφέρει κάθε μέρα προϊόντα (π.χ. η ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ) σε σχέση με μια άλλη που μεταφέρει 2 φορές την εβδομάδα. Φυσικά υπάρχουν και πάρα πολλοί άλλοι παράγοντες τους οποίους θα πρέπει να λάβετε υπόψιν αλλά εμείς σας παρουσιάσαμε τους σημαντικότερους!