Μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ μεταφορές μετακομίσεις
Date: 23.08.2018 |neaegnatia | Ανακοινώσεις Μεταφορικής

Μεταφορές μετακομίσεις Καβάλα Αθήνα με συνέπεια και ασφάλεια

Το πιο σημαντικό σε μια μεταφορά ή μια μετακόμιση δεν είναι πάντα το κόστος. Το κόστος ίσως είναι ο τρίτος ή ο τέταρτος παράγοντας σε μια μεταφορά ή μετακόμιση.

Ο πρώτος παράγοντας κατά την άποψη μας είναι τα εμπορεύματα να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους. Η ασφάλεια των εμπορευμάτων κατά την μεταφορά τους από Καβάλα Αθήνα είναι δύσκολο και πολλές φορές εάν κάποιος δεν κατέχει την τεχνογνωσία μπορεί να επιφέρει ζημιές στο φορτίο σας. Σημαντικό για την σωστή μεταφορά των εμπορευμάτων ή της οικοσκευής είναι η σωστή τοποθέτηση στο φορτηγό έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες ζημιάς.

Ο δεύτερος παράγοντας για μια επιτυχημένη μεταφορά ή μετακόμιση είναι να φθάσουν τα πράγματα σας στην ώρα τους στο προκαθορισμένο σημείο. Αυτό έχει μεγάλη σημασία καθώς εάν τα εμπορεύματα φτάσουν σε ώρα διαφορετική από την επιθυμητή, αυτό μπορεί να επιφέρει μια αποτυχημένη πώληση ή μια διακοπή συνεργασίας.

Στη τρίτη θέση κατατάσσουμε το γεγονός τα εμπορεύματα ή οικοσκευή με την μεταφορά τους να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο. Για παράδειγμα εάν θέλετε εσείς τα εμπορεύματα τη Δευτέρα στην Θάσο και αυτά μπορούν να μεταφερθούν  μέχρι την Καβάλα τότε θα υπάρχει πρόβλημα.

Ο παράγοντας τιμή σε μεταφορές ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Μετά από όλα τα παραπάνω μπορούμε να θεωρήσουμε την τιμή σαν παράγοντα, για να επιλέξει κάποιος μια μεταφορική εταιρεία και ιδιαίτερα σε μια μεταφορά ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ .

Μετακόμιση από το σπίτι στην Αθήνα σε Καβάλα

Μια από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις για μεταφορά είτε μετακόμιση είναι η περίπτωση να θέλετε να μεταφέρεται τα εμπορεύματα ή την οικοσκευή σας από κάποιο μέρος εντός Αττικής σε κάποιο μέρος εντός Καβάλας. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταφορά πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάποιο φορτοταξί είτε της εταιρείας είτε εξωτερικός συνεργάτης.

μετακομιση, μετακομίσεις ΚΑΒΑΛΑ ΑΘΗΝΑ

Οι αποστάσεις στην Αθήνα διαφέρουν κατά πολύ από τις αποστάσεις στην Καβάλα και μπορεί μια περισυλλογή εμπορευμάτων να διαρκέσει πάρα πολλές ώρες. Αυτό έχεις ως άμεση συνέπεια το φορτοταξί το οποίο θα χρησιμοποιηθεί να μην μπορεί να πραγματοποιήσει μέσα στην μέρα άλλη περισυλλογή ή μετακόμιση και έτσι να υπάρχει μεγάλη χρέωση προς αυτόν που κάνει την μεταφορά.

Λόγοι καθυστέρησης μεταφοράς μετακόμισης εντός Αθήνας

Το παραπάνω γεγονός μπορεί να συμβεί στην πόλη της ΑΘΗΝΑΣ για πολλούς λόγους :

  • μακρινή απόσταση εντός Αττική (ακόμη και μέσα στην Αθήνα)
  • κίνηση εντός Αθηνών
  • μη εύρεση στάθμευσης κοντά στο σημείο περισυλλογής των εμπορευμάτων εντός Αθήνας
  • κλειστοί δρόμοι λόγο διαδηλώσεων ή άλλων γεγονότων (π.χ. έλευση πολιτικού προσώπου)

Μετακόμιση  Μεταφορά ΚΑΒΑΛΑ ΑΘΗΝΑ

Κάποιες φορές η μετακόμιση από Καβάλα προς Αθήνα θα πρέπει να γίνεται με την χρήση απευθείας φορτηγού από το ένα μέρος στο άλλο.

Οι δυο πιο σημαντικές περιπτώσεις είναι οι παρακάτω:

όταν η οικοσκευή ή τα εμπορεύματα έχουν μεγάλο μέγεθος (σε όγκο και σε βάρος) οπότε είναι πιο καλό για εσάς να πραγματοποιήσετε την μεταφορά και την μετακόμιση σας απευθείας με φορτηγό από το ένα σημείο στο άλλο. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε όχι μόνο σε χρήματα αλλά και θα αποφύγετε ταλαιπωρία των εμπορευμάτων σας από πιθανές μεταφορτώσεις (ακόμα και από την νταλίκα σε μικρό φορτηγό).

όταν τα εμπορεύματα ή η οικοσκευή σας είναι μεγάλης αξίας ή πολύ εύθραυστα. Όταν τα πράγματα σας είναι μεγάλης αξίας ή εύθραυστα τότε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να χρησιμοποιήσετε φορτηγό από το ένα σημείο στο άλλο από Καβάλα προς Αθήνα.

Κόστος για μεταφορά εντός οικίας Καβάλα Αθήνα

Το κόστος για την μεταφορά εντός οικίας σε Καβάλα και Αθήνα διαφέρει κατά πολύ.

Φυσικά στην Αθήνα το κόστος εκτοξεύεται σε σχέση με το κόστος μεταφοράς της μετακόμισης ή των εμπορευμάτων σας εντός του χώρου που θέλετε στη Καβάλα.

Συνήθως για μεταφορά εμπορευμάτων χρειάζονται 2 με 4 άτομα για να μεταφέρουν τα εμπορεύματα εντός κάποιου χώρου.

Μεταφορές Αθήνα – Καβάλα με συνέπεια και ταχύτητα

Πλέον εκτός από την σίγουρη λύση της μεταφόρτωσης στη Θεσσαλονίκη και τη συνεργασία μας με μεγάλα πρακτορεία Αθηνών όπως ο Μελίσσάς και η Μέτμπα κ.α. , έχει και γραμμή σε συνεργασία με τη Μεταφορική Εταιρεία Σ κ Ζ Καλαϊτζίδου Κ ΣΙΑ Ο.Ε. . Η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. είναι μια από της πιο παλιές και  συνεπείς εταιρείες στο χώρο των μεταφορών ( συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες όπως η siemens, Πλαστικά Θράκης, ΣΕΚΑΠ κ.α.). Γνώμονας της συνεργασίας μας και ύστερα από συζήτηση με τα στελέχη του “Εβρου” είναι η έγκαιρη και γρήγορη μεταφορά των προϊόντων από την Αθήνα στη πόλη της Καβάλας.

Summary
Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα - Καβάλα
Article Name
Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα - Καβάλα
Description
Πως να πραγματοποιήσετε μια φθηνή , γρήγορη και συνεπή μεταφορά από Αθήνα για Καβάλα.

Comments are closed.