Μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ μεταφορές μετακομίσεις
Date: 04.12.2015 |neaegnatia | Ανακοινώσεις Μεταφορικής

Στη ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. καταλαβαίνουμε ότι επειδή οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι δύσκολα κάποιος θα διαθέσει πολλά χρήματα για μια μετακόμιση οικοσκευής ή ακόμη και αν έχει ένα ορισμένο ποσό τότε θα θέλει να πετύχει την καλύτερη δυνατή τιμή στην μετακόμιση της οικοσκευής του.

Συνδυασμένη μετακόμιση

Αυτό που προσφέρουμε σαν εταιρεία είναι να κάνουμε κάτα κάποιο τρόπο τον διαμεσολάβητη και να βάλουμε σε ένα αυτοκίνητό μας 2,3 ή και παραπάνω μετακομίσεις για να μπορέσει να καλυφθεί το κόστος της μετακόμισης από παραπάνω από έναν ενδιαφερόμενους. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να έχει να μεταφέρει από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη έναν καναπέ και ένα κρεβάτι ενώ κάποιος άλλος μια ολόκληρη οικοσκευή , ή ένα άλλο παράδειγμα κάποιος να θέλει να στείλει λίγα πράγματα στη Θεσσαλονίκη και κάποιος από τη Θεσσαλονική για Καβάλα. Εμείς εφόσον κάποιος επικοινωνήσει μαζί μας και μας πει ότι ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα του ορίσουμε ένα χρονικό διάστημα μέσα στο  οποίο  μπορούμε να βρούμε μια ακόμη οικοσκευή για να συνδιαστεί με τη δικιά του. Φυσικά αυτό προυποθέτει να μην υπάρχουν στενά χρονικά περιθώρια για την μετακόμιση και να υπάρχει μια ελαστικότητα στο χρόνο μεταφοράς . Έτσι μειώνεται και η τιμή της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Πως μπορώ να κάνω Συνδυασμένη μετακόμιση?

Εφόσον κάποιος θέλει να κάνει μετακόμιση από Καβάλα ή προς Καβάλα με τον συγκεκριμένο τρόπο δεν έχει παρά να καλέσει στην Καβάλα στο 2510247171

Comments are closed.