Μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ μεταφορές μετακομίσεις
Date: 15.12.2018 |neaegnatia | Ανακοινώσεις Μεταφορικής

Στο 1ο μέρος αναφερθήκαμε σε λίγες από τις διαφορές μεταξύ μια μεταφορικής εταιρείας και μιας εταιρείας courier.

Διαφορές στη μεταφορά και παράδοση εμπορεύματος ή δεμάτων

Κατά τη μεταφορά με κάποιο courier είτε μεταφέρετε κάποιο δέμα είτε κάποιο φάκελο η πληρωμή αντιστοιχεί τις περισσότερες φορές σε μεταφορά εντός οικία και εντός καταστήματος καθώς τα αγαθά για μεταφορά είναι μικρού μεγέθους και εύκολα σηκώνονται και μεταφέρονται.  Η παράδοση σε όλες τις μεταφορικές στην Ελλάδα πάντα αφορά παράδοση στο πεζοδρόμιο του πελάτη καθώς στο 90% η μεταφορά αφορά δέματα άνω των 10 κιλών αν όχι παλέτες . Η επιπλέον υπηρεσία για παράδοση εντός οικίας ή εντός καταστήματος ή αποθήκης κοστίζει επιπλέον και υπάρχει περίπτωση να κοστίζει και περισσότερο της μεταφοράς όταν αφορά βαριά εμπορεύματα σε κάποιον όροφο ή υπόγειο. (Στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη τέτοιες περιπτώσεις κοστίζουν πολύ μεγάλα ποσά).

Διαφορές στο Τιμολόγιο για μεταφορά

Το τιμολόγιο μιας μεταφορικής με μια εταιρεία courier διαφέρει κατά πολύ . Το τιμολόγιο μιας εταιρείας courier είναι πάντα πολύ μεγαλύτερο από μιας μεταφορικής (για διάφορους λόγους) εκτός και αν υπάρχει κάποια συμφωνία και είναι απλά μεγαλύτερο από το τιμολόγιο μιας μεταφορικής (δηλαδή όχι πάρα πολύ). Το τιμολόγιο επίσης μια εταιρείας courier σε σχέση με μιας μεταφορικής διαφέρει στο γεγονός ότι το τιμολόγιο της courier είναι σταθερό και δύσκολα κάτι αλλάζει σε αυτό. Σε μια μεταφορική πολλές φορές ανάλογα με την εποχή (λόγω μικρού φόρτου εργασίας)  ή λόγω ότι ένα φορτηγό μπορεί να γυρίσει άδειο από κάποιο μέρος μπορεί να πετύχετε πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Φυσικά σε μια μεταφορική εταιρεία , μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο και λόγω εποχής και μεγάλου φόρτου εργασίας να αυξηθούν οι τιμές.

Πλήθος μεταφορικών έναντι courier

Σε αντίθεση με τις εταιρείες courier, στην Ελλάδα υπάρχουν εάν όχι χιλιάδες , εκατοντάδες εταιρείες courier, αυτό συμβαίνει γιατί ο νόμος για τη δημιουργία courier είναι πιο αυστηρή και απαιτεί μεγαλύτερα ποσά για τον εξοπλισμό της. Φυσικά το μικρότερο πλήθος courier συμβάλει στις μεγαλύτερες τιμές που έχουν .

Summary
Διαφορά μεταφορικής εταιρείας  έναντι courier μέρος 2ο
Article Name
Διαφορά μεταφορικής εταιρείας έναντι courier μέρος 2ο
Description
Το έργο μιας μεταφορικής εταιρείας και ενός courrier είναι σχεδόν κοινό. Μάθετε όμως τις διαφορές τους σε διαβάζοντας τις διαφορές ενός courrier με μια μεταφορική. 2ο μέρος
Author
Publisher Name
ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ
Publisher Logo

Comments are closed.