Μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ μεταφορές μετακομίσεις
Date: 16.01.2019 |neaegnatia | Ανακοινώσεις Μεταφορικής

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την μεταφορά εμπορευμάτων ή την μετακόμιση σας έτσι ώστε η οικοσκευή σας ή τα εμπορεύματα σας να φτάσουν σώα και αβλαβή είναι η σωστή συσκευασία. Με τον όρο σωστή συσκευασία λέμε ανάλογα με το μεταφερόμενο είδος να υπάρχει το σωστό περιτύλιγμα (χαρτόνι η ξυλοκιβώτιο) αλλά και μέσα στο περιτύλιγμα να υπάρχουν εφόσον χρειάζεται αφρολέξ, χαρτιά ή άλλα υλικά για να αποφευχθούν ζημιές.

Η συσκευασία είναι πολύ σημαντική καθώς ανάλογα με αυτή η ασφαλιστικές εταιρείες αποζημιώνουν σε περίπτωση ζημίας. Για παράδειγμα εάν ένα μηχανάκι δεν έχει τυλιχτεί καθόλου με τίποτα και γρατσουνιστεί ή σπάσει τότε η ασφαλιστική και συνεπώς η μεταφορική δεν καλύπτει καμία ασφάλεια. Εάν ένα μηχανάκι τυλιχτεί απλά με μια φούσκα ή με απλό χαρτί η ασφαλιστική ή η μεταφορική καλύπτει κατά 10% έως 20% της ζημιάς. Εάν ένα μηχανάκι όμως βρίσκεται μέσα σε ξυλοκιβώτιο και γίνει η ζημία τότε υποχρεούται να καλύψει την ζημιά κατά 100%.  Αυτό είναι φυσικό καθώς αφού είστε εσείς “υπεύθυνοι και συνεπείς” για την μεταφορά της μηχανής τότε το ίδιο γίνεται και από τους άλλους.

Εν κατακλείδι με την σωστή συσκευασία αποφεύγετε ζημιές κατά τη μεταφορά και την μετακόμιση των οικοσκευών σας ιδιαίτερα όταν πρόκειται για συνδυασμένη μεταφορά όπου υπάρχουν και έπιπλα και είδη άλλων.

 

Comments are closed.