Μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ μεταφορές μετακομίσεις
Date: 15.12.2018 |neaegnatia | Ανακοινώσεις Μεταφορικής

Η ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. εκτός από την ιδιότητα της μεταφορική εταιρείας μπορεί και ασχολείται με την αποθήκευση προϊόντων και οικοσκευών. Ο χώρος και της Καβάλας αλλά και της Θεσσαλονίκη φυλάσσονται από εταιρείες φύλαξης έτσι ώστε να υπάρχει ασφάλεια και να υπάρχει συνεχής παρακολούθηση των εμπορευμάτων ακόμα και όταν η εταιρεία είναι κλειστή.

Ασφαλής αποθήκευση

Συνεχώς οι χώροι μας απεντομώνονται αλλά και προφυλασσόμαστε από διάφορα ζώα που μπορούν να βλάψουν τις οικοσκευές αλλά και τα προϊόντα σας κατά την αποθήκευση τους (π.χ. ποντίκια). Οι αποθήκες της ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑΣ μεταφορικής εταιρείας είναι ευρύχωρες και κατάλληλες για οποιαδήποτε αποθήκευση.

Γιατί Αποθήκευση?

Γιατί κάποιος όμως να αποθηκεύσει τα προϊόντα του τι θα κερδίσει? Καταρχάς γλιτώνει ο πελάτης με την αποθήκευση ένα υψηλό κόστος ενοικίασης τις δικής του αποθήκης αφού είναι πιθανόν να μην την χρησιμοποιεί ολόκληρη. Εάν πρόκειται για ιδιώτη εφόσον δεν χρησιμοποιεί το σπίτι του ή ήδη βρίσκεται σε άλλη πόλη μπορεί για έναν ή δύο μήνες μέχρι να πραγματοποιήσει την μετακόμιση να αποθήκευση τα πράγματα του και έτσι να έχει μεγάλο όφελος , από τη διαφορά ενοικίου – αποθήκευσης αφού σχεδόν πάντα το κόστος αποθήκευσης είναι πολύ μικρότερο.

Στην περίπτωση που μια επιχείρηση επιλέγει να κάνει αποθήκευση και να δουλέψει με την εταιρεία μας με σχέση εντολής – αποστολής εμπορευμάτων αυτό που γλιτώνει είναι να έχει ένα τιμολόγιο, αλλά και να γλιτώσει καθυστερήσεις που παρατηρούνται από φορτώσεις (π.χ. θα μπορούσε κάποια επιχείρηση καβάλας να έχει αποθηκευμένα τα προϊόντα στη Θεσσαλονίκη και με εντολή να στέλνει δελτίο αποστολής μέσω mail , έτσι ώστε να γλιτώνει και κόστος μεταφοράς καθώς μπορεί μαζικά και με μικρότερο κόστος να στέλνει σε παλέτες εμπορεύματα για αποθήκευση αλλά και χρόνο μεταφοράς).

Εάν θέλετε να δουλέψετε με υπηρεσίες logistic με τη ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Summary
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Article Name
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Description
Αποθήκευση οικοσκευών και εμπορευμάτων από τη ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ στην Καβάλα και στη Θεσσαλονίκη.
Author
Publisher Name
ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ
Publisher Logo

Comments are closed.