Ανακατασκευή ιστοσελίδας

Η ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. θέλει να είναι μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις. Προχωράμε σταδιακά στην ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας http://www.neaegnatia.com.gr και σε βάζουμε μπροστά τον υπολογιστή εκτιμώμενου κόστους ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα μας στο 1ο τρίμηνο του 2016 ενώ θέλουμε στο τέλος του 2016 να υπάρχει app για ios αλλά και στην ιστοσελίδα για την ενημέρωση σας σχετικά με τα δέματα που έχετε να παραλάβετε.

Λίγα λόγια για την νέα ιστοσελίδα μας

Η νέα μας ιστοσελίδα είναι πλέον responsive (δηλαδή μπορεί να έχει μέγιστη εμπειρία για τον χρήστη σε οποιαδήποτε συσκευή) και κατά 80% γρηγορότερη από την προηγούμενη. Τέλος είναι WCAG 2.0 (Level AA)) για άτομα με ειδικές ανάγκες σεβόμενοι τους συνανθρώπους μας και το δικαίωμα τους στην πληροφορία.
Η ιστοσελίδα μας είναι βασισμένοι στα πιο σύγχρονα tools της εποχής. Χρησημοποιήθηκε σαν σχεδιαστικό εργαλείο το photoshop και ως βάση το bootstrap για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο responsive κομάτι. Δημιουργήθηκε ακόμη με βάση το css3 έτσι ώστε να επιτευχθεί γρήγορο loading time. Για backend συνεχίσαμε να χρησημοποιούμε το wordpress και προσθέσαμε το plugin w3 total cache. Τα χρώματα είναι βασισμένα στα χρώματα της εταιρείας  και προσπαθήσαμε να αποφήγουμε τα περιτά εφε γιατί η ιστοσελίδα έχει ως στόχο τη γρήγορη προσπέλαση της για την παροχή υπηρεσιών.

Comments are closed.