Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

metaforhkh-etereia kavala

METAΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ


Η Νέα Εγνατία Καβάλας  έχει ως έδρα της το Χαλκερό Καβάλας και έχει το υποκατάστημα της στο κτήριο ΜΕ.ΚΕ.Λ στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης το οποίο αποτελεί το πιο εξελιγμένο κέντρο μεταφορών στην Ελλάδα. Η Νέα Εγνατία Καβάλας δίνει μεγάλη σημασία στο να έχει σύγχρονες εγκαταστάσεις έτσι ώστε να μπορεί να προβεί στην διανομή , περισυλλογή και μεταφορά των προϊόντων των πελατών της με μεγάλη ταχύτητα.

Η Νέα Εγνατία Καβάλας προσπαθεί μέσα από τον στόλο των αυτοκινήτων τα οποία διαθέτει (5 φορτηγά αυτοκίνητα) να εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες της στον νομό καβάλας και Θεσσαλονίκης. Ο στόλος της εταιρείας βρίσκεται σε φάση εκσυχρονισμού. Ακόμη όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας έχουν πλέον γίνει μηχανογραφημένα έτσι ώστε η εταιρεία να μπορεί να ελέγχει όλα τα φορτία τα οποία μεταφέρει και να μπορεί άμεσα και γρήγορα να δώσει απαντήσεις στους πελάτες της.

Ένας ακόμη στόχος της μεταφορική εταιρείας ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ Ο.Ε. είναι να βοηθάει φιλανθρωπικούς συλλόγους και ομάδες και γι’ αυτό σας προτρέπουμε εφόσον θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια μεταφορά από καβάλα προς Θεσσαλονίκη και από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα και ανήκετε σε κάποιο τέτοιο σύλλογο να επικοινωνήσετε με το κατάστημα της Καβάλας ή της Θεσσαλονίκης , έτσι ώστε η μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. να μεταφέρει είτε δωρεάν είτε με ελάχιστο κόστος (σε περίπτωση που ζητηθεί κάτι εξειδικευμένο ).

Τέλος ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο προσωπικό της μεταφορικής εταιρείας καθώς είναι άριστα εκπαιδευμένο και με τη συνεχή εκπαίδευση που λαμβάνει στους χώρους της εταιρείας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιοσδήποτε απαιτήσεις πιθανόν να υπάρξουν.