ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΑΣΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ. Kαβάλα,Θάσος Λιμενάρια

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΑΣΟ

Η μεταφορές και οι μετακομίσεις στο νησί της Θάσου όπως και σε οποιοδήποτε νησί δεν αποτελούν πάντα μια εύκολη περίπτωση μεταφοράς καθώς σε αυτή πάντα εμπλέκεται και ο παράγοντας του καραβιού. Δηλαδή θα πρέπει ότι εμπόρευμα φορτωθεί σε φορτηγό να περάσει στο νησί μέσω καραβιού. Το καράβι κάνει την μεταφορά διαφορετική για πολλούς λόγους που θα αναφέρουμε παρακάτω.

ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Τα προϊόντα πρέπει να τοποθετούνται στο φορτηγό με λεπτομέρεια και να μην κουνιούνται σε καμία περίπτωση καθώς κάθε πιθανή κίνηση τους μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες.

Βάρος στο φορτηγό για μεταφορά προς Θάσο

Κάθε μεταφορά δεν πρέπει να ξεπερνά το επιτρεπόμενο όριο αλλά στην μεταφορά προς το νησί της Θάσου πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί καθώς μερικές φορές ίσως πρέπει να είμαστε και αρκετά κάτω από το όριο βάρους. Φυσικά και κατά την είσοδο και κατά την έξοδο υπάρχουν γεφυροπλάστιγγες που ελέγχουν το βάρος των φορτηγών.

Δίκτυο Συνεργατών στη Θάσο

κόστος μεταφορά μετακόμιση χρέωση Καβάλα , Θάσος

Στη Θάσο εκτός από τις μεταφορές που πραγματοποιούμε με ιδιόκτητα φορτηγά, έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών που καθημερινά κάνουν μεταφορές στο νησί της Θάσου. Φυσικά κατά τους χειμερινούς μήνες όταν δεν υπάρχει μεταφορικό έργο και ο καιρός δεν το επιτρέπει ελαττώνονται τα δρομολόγια (όπως και στα πλοία) αλλά υπάρχει σχεδόν καθημερινή εξυπηρέτηση ακόμα και εκείνους τους μήνες. Με λίγα λόγια εάν εμπιστευτείτε την ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. θα έχετε την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση για τα εμπορεύματα σας.

Δυσπρόσιτα Μέρη για μεταφορά  – μετακόμιση στη Θάσο

Η Θάσος είναι ένα κλασικό όμορφο Ελληνικό νησί με τις ιδιομορφίες του στο θέμα των δρόμων. Οι δρόμοι σε πολλές περιοχές είναι δυσπρόσιτοι ή μικροί για φορτηγά αυτοκίνητα. Όπως αναφέραμε παραπάνω η ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών στην περιοχή της Θάσου έτσι ώστε να έχει όλα τα μέσα που απαιτούνται σε κάθε μια περίπτωση.

Σημεία που εξυπηρετούνται στη Θάσο για μεταφορά / μετακόμιση

Τα σημεία που εξυπηρετούνται στο νησί της Θάσου για μεταφορά και μετακόμιση είναι τα:

Σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του νησιού θέλετε να στείλετε κάποιο δέμα θα πρέπει ο παραλήπτης είτε να επιβαρυνθεί επιπλέον κόστος είτε να πάει στο πλησιέστερο σημείο που εξυπηρετείτε ύστερα από συνεννόηση με τον παραγγελιοδόχο.

Ιδιομορφίες μεταφοράς και μετακόμισης στη Θάσο

Εάν έχετε επισκεφθεί το νησί της Θάσου θα έχετε διαπιστώσει την ιδιομορφία των δρόμων καθώς και την στενότητα αυτών.

Οι δρόμοι στο νησί της Θάσου είναι πολύ στενοί ιδιαίτερα μέσα στα χωριά και αυτό πολλές φορές κάνει την μεταφορά από πολύ δύσκολη έως αδύνατη. Επίσης λόγο του μικρού πλάτους των δρόμων υπάρχει η δυσκολία ότι δεν μπορεί ένα αυτοκίνητο να μίνει για πολύ ώρα μέσα στον δρόμο καθώς ούτε μπορεί να παρκάρει αλλά και ούτε μπορεί να “κλείσει” τον δρόμο για μεγάλο χρονικό διάστημα.