Μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ μεταφορές μετακομίσεις

Μεταφορές Αθήνα – Καβάλα

Πλέον εκτός από την σίγουρη λύση της μεταφόρτωσης στη Θεσσαλονίκη και τη συνεργασία μας με μεγάλα πρακτορεία Αθηνών όπως ο Μελίσσάς και η Μέτμπα κ.α. , έχει και γραμμή σε συνεργασία με τη Μεταφορική Εταιρεία Σ κ Ζ Καλαϊτζίδου Κ ΣΙΑ Ο.Ε. . Η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. είναι μια από της πιο παλιές και  συνεπείς εταιρείες στο χώρο των μεταφορών ( συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες όπως η siemens, Πλαστικά Θράκης, ΣΕΚΑΠ κ.α.). Γνώμονας της συνεργασίας μας και ύστερα από συζήτηση με τα στελέχη του «Εβρου» είναι η έγκαιρη και γρήγορη μεταφορά των προϊόντων από την Αθήνα στη πόλη της Καβάλας.

Μεταφορές Καβάλα Αθήνα με συνέπεια και ασφάλεια

Το πιο σημαντικό σε μια μεταφορά ή μια μετακόμιση δεν είναι πάντα το κόστος. Το κόστος ίσως είναι ο τρίτος ή ο τέταρτος παράγοντας σε μια μεταφορά ή μετακόμιση.

Ο πρώτος παράγοντας κατά την άποψη μας είναι τα εμπορεύματα να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους. Η ασφάλεια των εμπορευμάτων κατά την μεταφορά τους από Καβάλα Αθήνα είναι δύσκολο και πολλές φορές εάν κάποιος δεν κατέχει την τεχνογνωσία μπορεί να επιφέρει ζημιές στο φορτίο σας. Σημαντικό για την σωστή μεταφορά των εμπορευμάτων ή της οικοσκευής είναι η σωστή τοποθέτηση στο φορτηγό έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες ζημιάς.

Ο δεύτερος παράγοντας για μια επιτυχημένη μεταφορά ή μετακόμιση είναι να φθάσουν τα πράγματα σας στην ώρα τους στο προκαθορισμένο σημείο. Αυτό έχει μεγάλη σημασία καθώς εάν τα εμπορεύματα φτάσουν σε ώρα διαφορετική από την επιθυμητή, αυτό μπορεί να επιφέρει μια αποτυχημένη πώληση ή μια διακοπή συνεργασίας.

Στη τρίτη θέση κατατάσσουμε το γεγονός τα εμπορεύματα ή οικοσκευή με την μεταφορά τους να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο. Για παράδειγμα εάν θέλετε εσείς τα εμπορεύματα τη Δευτέρα στην Θάσο και αυτά μπορούν να μεταφερθούν  μέχρι την Καβάλα τότε θα υπάρχει πρόβλημα.

Ο παράγοντας τιμή σε μεταφορές ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Μετά από όλα τα παραπάνω μπορούμε να θεωρήσουμε την τιμή σαν παράγοντα, για να επιλέξει κάποιος μια μεταφορική εταιρεία και ιδιαίτερα σε μια μεταφορά ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ .

 

Comments are closed.