Νέα Εγνατία Καβάλας

H εμπειρία μας στον χώρο των μεταφορών είναι αδιαμφισβήτητη καθώς από τις αρχές του 1980 η μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλές μεταφορικές εταιρείες. Μέσα από την χρόνια εμπειρία μας διαπιστώσαμε ότι οι κύριος πυλώνας που πρέπει να κινούμαστε για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η άμεση ,γρήγορη και ποιοτική τους εξυπηρέτηση τους. Η ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. είναι η πλέον δυναμική εταιρεία στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων στη πόλη της Καβάλας. Οι νέες τεχνολογίες οι οποίες χρησιμοποιεί καθώς και η επισκευή των αυτοκινήτων της σε τακτά χρονικά διαστήματα, η ένταξη νέων στο στόλο καθιστά τη ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. σε σύμμαχο των πελατών μας για την καλύτερη μεταφορά από όλη την Ελλάδα προς τη πόλη της Καβάλας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ


ωρα μεταφορών

 Αξιόπιστες και γρήγορες μεταφορές.

Διαλέγοντας την ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ είστε σίγουροι οτι επιλέγετε έναν συνεργάτη για αξιόπιστες και γρήγορες μεταφορές. Ταχύτατες Μεταφορές και μετακομίσεις από την Καβάλα προς όλες τις πόλεις και από όλες τις πόλεις της Ελλάδος προς τη πόλη της Καβάλας.

μεταφορές

Ασφάλεια και συνέπεια

Με την Μεταφορική ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ είστε σίγουροι ότι οι μεταφορές σας, θα πραγματοποιηθούν με ασφάλεια και συνέπεια. Ακόμα μπορείτε να είστε βέβαιοι οτι οι αντικαταβολές σας θα καταβληθούν στην συμφωνηθέντα ημερομηνία . Η συνέπεια χαρακτηρίζει τη μεταφορική εταιρεία ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Ο.Ε. .

πελατες μεταφορικής

Ρωτήστε τους πελάτες μας

Η καλύτερη απόδειξη για τις ποιοτικές υπηρεσίες μας μπορεί να είναι μια ερώτηση στους χιλιάδες πελάτες που εμπιστεύονται την μεταφορική μας εταιρεία. Εμπιστευτείτε την μεταφορική μας εταιρεία και θα είστε σίγουροι για την ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων σας από και προς τη πόλη της Καβάλας!